Top

Hobbyboek radio-bestuurde modelvliegtuigen

Nieuw
  • Hobbyboek radio-bestuurde modelvliegtuigen
5,00

Hobbyboek radio-bestuurde modelvliegtuigen

 

De auteur, sinds vele jaren specialist op het gebied van de modelbesturing, bouwde reeds in 1954 zijn eerste ontwerpen met afstandsbesturing. Na zich aanvankelijk geheel op scheepsmodellen te hebben toegelegd, schakelde hij later grotendeels over op de model vliegtuig sport.

Fundamentele onderzoekingen leidden tot de ontwikkeling van een hele reeks eigen constructies, waaronder zowel motor-als zweefvliegtuigmodellen.

De auteur is al vele jaren een vaste medewerker van het vooraanstaande Duitse vaktijdschrift "Modell", waarin hij behalve veel eigen ideeën en ontwikkelingen ook diverse producten van de modelbouwindustrie heeft beschreven en beoordeeld.

Door zijn intensieve contacten met alle facetten van de modelbouwwereld weet de auteur precies waar het bij deze interessante hobby op aankomt.

Hij kent de nieuwste ontwikkelingen en tendensen op dit terrein evengoed als de grondslagen waarop de modeltechniek gebaseerd is. De van veel praktische ervaring getuigen de tekst is zo geschreven dat ze zowel voor beginners als kenners uitermate loeiende lectuur vormt.

 

Boek in goede conditie, rijkelijk illustreert

154 pagina'sVerwachte levertijd: 3 werkdagenVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over