Top

Sushi & Sashimi,Teriyaki & Tempura

Nieuw
  • Sushi & Sashimi,Teriyaki & Tempura
10,00

Sushi & Sashimi,Teriyaki & Tempura

Niet onterecht wordt de Japanse keuken beschouwd als een van de gezondste ter wereld. In Japan is het bereiden en serveren van voedsel meer dan een middel om de honger te stillen ' het is een integraal onderdeel van de Japanse cultuur en traditie.
De eenvoud van de bereiding, de puurheid van verse ingrediënten en de unieke, welhaast esthetische schoonheid van Japanse gerechten zorgen ervoor dat ze er net zo oogverblindend uitzien als ze smaken.

In Sushi, Sashimi, Teriyaki & Tempura wordt een nieuwe stijl van Japans koken geïntroduceerd, die authentieker dan ooit tevoren in het westen op schrift is gesteld.
De vier bekendste Japanse gerechten worden op een zodanige manier beschreven ' via makkelijk te volgen methoden, nauwkeurige beschrijvingen en stap-voor-stapfoto's voor speciale technieken ' dat het ook met gemak zal lukken deze recepten te bereiden en op te dienen. Sushi & Sashimi, Teriyaki & Tempura is een overdonderend mooi boek, prachtig geïllustreerd en vormgegeven.
Met dit boek zal een heel nieuwe wereld voor u opengaan vol boeiende ingrediënten, heerlijk smakende gerechten en spectaculaire presentietechnieken.

Boek is nieuw,rijkelijk geillustreerd
Hardcover,160 pagina`s


Verwachte levertijd: 3 werkdagenVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code