Top

Vredesoperaties

Nieuw
  • Vredesoperaties
6,00

Vredesoperaties

 

Militaire operaties vergen een goede planning, voorbereiding, uitvoering en afronding. Voor een succesvolle afloop van militair optreden is naast gezond verstand, vakkennis noodzakelijk. Dit officiële handboek van de Koninklijke Landmacht draagt bij aan de eenheid van opvatting over de wijze van optreden.

"Vredesoperaties" is een verzamelnaam voor vredesondersteunende operaties, evacuatie van non-combattanten, militaire assistentie en humanitaire operaties

dit boek is in de eerste plaats een handleiding voor commandanten en staven op formatie-en bataljonsniveau die met de planning, voorbereiding en uitvoering van vredesoperaties zijn belast. Daarnaast is het bedoeld voor iedereen die zich nader wil verdiepen in de achtergronden en kenmerken van deze soort operaties.

Deze doctrine is deels gebaseerd op de ervaringen opgedaan tijdens vredesoperaties in onder meer Libanon, Cambodja en Bosnië.

Bovendien beschrijft het boek een aantal voorbeelden uit deze-en andere operaties om de theorie en praktijk van vredesoperaties alsmede het spanningsveld daartussen te illustreren.

 

Boek is als nieuw, rijkelijk geïllustreerd

396 pagina'sVerwachte levertijd: 3 werkdagenVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over