Top

Wonen met antiek

Nieuw
  • Wonen met antiek
5,00

Wonen met antiek
Een handleiding voor de liefhebber
 
Wonen met antiek is geschreven voor iedereen die plezier beleeft aan het kijken naar antiek en wellicht ook het verzamelen ervan.
Voor sommigen zal het daarom een eerste kennismaking zijn; voor anderen een weerzien met geliefde oude bekenden. Het ontdekken van schoonheid uit vroegere tijden kan een verrijking betekenen van ons dagelijks leven.
Bovendien blijkt dat hoe meer we ons gaan verdiepen in de voorwerpen van vroeger, hoe meer we ons gaan interesseren in de mensen die ze maakten en gebruikten: hun eten en drinken, hun leven en dood.
Hoewel het noemen van prijzen een hachelijke zaak is als het gaat om antiek, probeert wonen met antiek u toch een indicatie te geven van waar men rekening mee moet houden als je iets wilt aanschaffen-hetzij bij een antiquair, hetzij op een veiling
Tenslotte vindt u achter in dit boek een kort overzicht van de belangrijkste Europese, Chinese en Japanse regeringsperioden en een overzicht van stijlen, zodat u in één oogopslag de verschillende kenmerken in de juiste tijd kunt plaatsen.
 
Boek is als nieuw, rijkelijk geïllustreerd
160 pagina's


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over