Top

Hobby & Vrije tijd

Duiken

Proefabonnement Duiken - tweedehands boeken

Geef meer diepgang aan je hobby en neem een abonnement op Duiken. U kunt elke maand genieten van meer dan 100 pagina's lees- en kijkplezier, met interessante artikelen over duikbestemming, materiaal biologie, onderwaterfotografie, archeologie, wrakduiken en natuurlijk de nieuwtjes op duikgebied.

Proefabonennement met hoge korting op tijdschrift: Duiken

Motorboot

Proefabonnement Motorboot - tweedehands boeken

Al ruim 25 jaar het enige onafhankelijke maandblad dat zich uitsluitend richt op de gemotoriseerde recreatievaart. Iedere maand boordevol met proefvaarten, toertochten (in binnen- en buitand), boottesten, nieuwe boten en producten voor aan boord.

Proefabonnement met hoge korting op tijdschrift: Motorboot

Poppenhuizen & Miniaturen

Proefabonnement Poppenhuizen & Miniaturen - tweedehands boeken

Poppenhuizen & Miniaturen is hét lijfblad voor miniatuurhobbyisten. Het tijdschrift slaat een andere weg in met een vernieuwde opzet van het blad: vanaf nu draait alles om de lezer! Vanaf uitgave 101 kan P&M ook online gelezen worden. Lezers kunnen zelf artikelen en werkjes insturen en in de online uitgave kan men de inhoud beoordelen. Zo draagt zij zelf bij aan de inhoud van het blad. P&M heeft veel artikelen waarmee lezers direct aan de slag kunnen. De online uitgave is identiek aan de printversie en bevat vele extra’s zoals werktekeningen op verschillende schalen en extra foto’s die niet in het blad staan. Op de website van P&M kunnen abonnees binnenkort hun eigen minisite maken en op elkaar reageren. Kortom, P&M biedt haar lezers méér!

Proefabonnement met hoge korting op tijdschrift: Poppenhuizen & Miniaturen

Knippie

Proefabonnement Knippie - tweedehands boeken

Knippie is het zelfmaak magazine voor kinderen van 0-10 jaar. Knippie brengt niet alleen de nieuwste tips en trends op modegebied (mt 50-164), maar biedt je ook de leukste ideeen voor accessoires, speelgoed, kinderkamers en kraamcadeau's. Zelfs de kinderen kunnen aan de slag met aankleedpoppetjes en ontwerpwedstrijden. Knippie verschijnt 6 x per jaar.

Proefabonnement met hoge korting op tijdschrift: Knippie

Hoefslag

Proefabonnement Hoefslag - tweedehands boeken

Hoefslag is een vakblad voor de paardiefhebber. Iedere week vol rijk geïllustreerde wedstrijdverslagen, achtergronden, interviews, columns en het laatste nieuws. Hoefslagabonnees profiteren bovendien van allerlei voordelen: zoals gratis kaarten voor diverse evenementen. Een los nummer kost in de winkel € 4,65.

Proefabonnement met hoge korting op tijdschrift: Hoefslag