Top

Het grote vaderlandse geschiedenis boek

Nieuw
  • Het grote vaderlandse geschiedenis boek
30,00

Het grote vaderlandse geschiedenis boek

De geschiedenis van Nederland kent meerdere beslissende momenten, zoals de moord op Bonifatius en op Floris V, natuurrampen, maar ook tijdens strijd om het volgen van het juiste heerschap en het volgen van het juiste religieuze pad.
Denk ook aan de Nederlandse positie in de wereldhandel en de wetenschap, de industrialisatie, de kennismaking met vreemde culturen en meer recentelijk onder andere de moord op Pim Fortuyn.
Deze beslissende momenten vindt u stuk voor stuk terug in het grote vaderlandse geschiedenis boek.
Dit fraaie en rijk geïllustreerd overzicht in een groot, luxe formaat laat u zien hoe Nederland groeide van een drassig landschap tot onze moderne samenleving.
Het grote vaderlandse geschiedenis boek geeft op een aantrekkelijke manier inzicht in de aard van Nederland en de Nederlander. Aan het begin van elk hoofdstuk wordt u in gedachten naar díe plekken gebracht waar de geschiedenis zich daadwerkelijk afspeelde.
Daarna volgt steeds een uitgebreid en toegankelijke uitleg waarin verder wordt ingegaan naar de achtergronden en gebeurtenissen van die tijd. De onderhoudende teksten zijn geschreven door een redactie van deskundige auteurs, onder wie Geert Mak.
Samen met de vele afbeeldingen is het als u het zelf beleeft. U ziet de meest bepalende momenten uit de geschiedenis voor uw ogen plaatsvinden, alsof u er bij bent.

Boek is nieuw in verpakking
Hardcover,432 pagina`s


Verwachte levertijd: 3 werkdagenVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code